Hangzhou Reyoung Printing & Packaging Co., Ltd.

Produk Unggulan

Eco-loropaken Sustainable
Packaging & Gagasan Struktur Inovatif
kanggoMEREK COKLAT

微信图片_20230504135147.jpg
BAB REYOUNG
Reyoung Corp. diadegaké ing 2010, punika perusahaan printing anjog ing wétan China.Mainly kanggo nyedhiyani siji-mandeg printing lan packaging platform sulotion kanggo klien.
We duwe 3700 meter kothak digunakake basa kanggo kothak kertas, kothak hadiah, tabung kertas, tas kertas, etc. fasilitas printing lan luwih saka 300 tim printing profesional, lan iki minangka faktor sing paling penting kanggo njamin kualitas produk kita.

Layanan Kita

Skenario Aplikasi