Hangzhou Reyoung Printing & Packaging Co., Ltd.

Produk Unggulan

Ramah lingkungan Sustainable
Packaging & Gagasan Struktur Inovatif
kanggoMEREK COKLAT

微信图片_20230504135147.jpg
BAB REYOUNG
Reyoung Corp. diadegaké ing 2010, iku perusahaan printing anjog ing wétan China.Mainly kanggo nyedhiyani siji-mandeg printing lan packaging platform sulotion kanggo klien.
Kita duwe 3700 meter persegi basis kerja kanggo kothak kertas, kothak hadiah, tabung kertas, tas kertas, lan sapiturute lan 4000 meter persegi pabrik basis kanggo layanan printing, kalebu buku, buku hardcover, jurnal etc. fasilitas printing lan luwih saka 300 tim printing profesional, lan iki minangka faktor sing paling penting kanggo njamin kualitas produk kita.

Layanan Kita

Skenario Aplikasi