Hangzhou Reyoung Printing & Packaging Co., Ltd.

Избрани производи

Еко-пријателски одржлив
Идеи за пакување и иновативни структури
заМАРКИ НА ЧОКОЛАДА

微信图片_20230504135147.jpg
ЗА РЕЈУНГ
Reyoung корп. основана во 2010 година, е водечка компанија за печатење во источниот дел на Кина. Главно за да обезбеди едношалтерска платформа за сулотиум за печатење и пакување за клиентите.
Имаме 3700 квадратни метри работни основи за хартиена кутија, кутија за подароци, хартиена цевка, хартиена кеса итн. и 4000 квадратни метри фабричка основа за услугата за печатење, вклучувајќи книга, книга со тврд повез, списанија итн. Имаме целосен сет на напредни печатење и повеќе од 300 професионални колеги за печатење, а тоа е најважниот фактор за да се обезбеди квалитетот на нашите производи.

Нашите услуги

Апликативни сценарија