Hangzhou Reyoung Printing & Packaging Co., Ltd.

Produktet e veçuara

Eko-miqësore e qëndrueshme
Paketimi dhe Struktura Ide novatore
përMARKA ÇOKOLLATA

微信图片_20230504135147.jpg
RRETH REYOUNG
Korporata Reyoung. themeluar në vitin 2010, është një kompani lider printimi në lindje të Kinës. Kryesisht për të ofruar një platformë sulotion printimi dhe paketimi me një ndalesë për klientët.
Ne kemi 3700 metra katror baza pune për kuti letre, kuti dhuratash, tub letre, qese letre etj. dhe 4000 metra katror bazë fabrike për shërbimin e printimit, duke përfshirë librin, librin me kapak të fortë, revistat etj. Kemi një grup të plotë të avancuara stabilimenti i printimit dhe më shumë se 300 shokë profesionistë të ekipit të printimit, dhe ky është faktori më i rëndësishëm për të siguruar cilësinë e produkteve tona.

Shërbimet tona

Skenarët e aplikimit