Hangzhou Reyoung Printing & Packaging Co., Ltd.

Produk Diulas

Ramah Eco Sustainable
Bungkusan & Gagasan Struktur Inovatif
pikeunMERK COKLAT

微信图片_20230504135147.jpg
Ngeunaan REYOUNG
Reyoung corp. ngadeg di 2010, nyaéta parusahaan percetakan ngarah di wétan China.Mainly nyadiakeun hiji-eureun percetakan jeung bungkusan platform sulotion pikeun klien.
Simkuring gaduh 3700 méter pasagi basa digawé pikeun kotak kertas, kotak kado, tube kertas, kantong kertas, jsb na 4000 méter pasagi pabrik base pikeun layanan percetakan, kaasup buku, buku hardcover, jurnal jsb Urang boga set pinuh ku canggih. fasilitas percetakan sareng langkung ti 300 réncang tim percetakan profésional, sareng ieu mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun ngajamin kualitas produk urang.

Jasa Kami

Skenario Aplikasi